Programtár

Túráinkat elsősorban egyéni turisták, családok, kisebb létszámú csoportok részére javasoljuk. A szakvezetett túrákon a résztvevőknek lehetőségük van a tömeges turizmus elől elzárt helyszínek és egyedi természeti értékek megismerésére.A túrákon való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött! A túrákon a résztvevők létszáma korlátozott, általában maximum 30 fő. A korlátozást a résztvevők élményhez jutása és a természetben okozott esetleges zavarás minimalizálása indokolja. Előfordulhat, hogy az időjárási vagy a terepviszonyok miatt a túra helye, időpontja változik. A túrákon mindenki saját felelősségére vesz részt. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Nyáresti túra a Kolon-tónál
Találkozó: 17:30 óra, Izsák
Megközelítés: A pontos helyszínt megküldjük a jelentkezőknek.
A gyalogtúra során Izsákról indulva a Kolon-tó szegélyében több kilátópontot érintünk. Késő nyári hangulatban gyalogtúrázunk az Aqua Colun tanösvényen, gyönyörködünk a naplemente fényeiben, megismerkedünk a Kolon-tó tájtörténetével, természeti értékeivel és azok védelmével. Hazautunk a csillagos ég alatt vezet.
Táv: 6 km, időtartam: 4-5 óra
Részvételi díj: felnőtt jegy 1500 Ft/fő, kedvezményes (gyerek, diák, MTSZ tag, MME tag) 1000 Ft/fő, családi (2 felnőtt, max. 5 gyerek) 4000 Ft
Jelentkezés: kizárólag online módon, az alábbi linkre kattintva: https://www.knp.hu/hu/programok/nyaresti-tura-a-kolon-tonal-226, 2021. augusztus 12., 12 óráig.
A csoport létszáma maximum 20 fő.