Programtár

Túráinkat elsősorban egyéni turisták, családok, kisebb létszámú csoportok részére javasoljuk. A szakvezetett túrákon a résztvevőknek lehetőségük van a tömeges turizmus elől elzárt helyszínek és egyedi természeti értékek megismerésére.A túrákon való részvétel előzetes jelentkezéshez kötött! A túrákon a résztvevők létszáma korlátozott, általában maximum 20 fő. A korlátozást a résztvevők élményhez jutása és a természetben okozott esetleges zavarás minimalizálása indokolja. Előfordulhat, hogy az időjárási vagy a terepviszonyok miatt a túra helye, időpontja változik. A túrákon mindenki saját felelősségére vesz részt. A programváltoztatás jogát fenntartjuk.

Őszi túrák a Kolon-tónál - október 23.
Találkozó: 9:00 óra, Izsák
Izsákról indulva a Kolon-tó szegélyében több kilátópontot érintünk. Őszi hangulatban gyalogtúrázunk az Aqua Colun tanösvényen, mindeközben megfigyeljük a színesedő tájat, a vonuló madarakat és megismerkedünk a Kolon-tó tájtörténetével, természeti értékeivel és azok védelmével.
Táv: 10 km, időtartam: 5-6 óra
Részvételi díj: felnőtt jegy 1500 Ft/fő, kedvezményes (gyerek, diák, MTSZ tag, MME tag) 1000 Ft/fő, családi (2 felnőtt, max. 5 gyerek) 4000 Ft
Jelentkezés kizárólag online módon, az alábbi linkre kattintva, 2021.10.21., 16 óráig:
https://www.knp.hu/hu/programok/oszi-tura-a-kolon-tonal-305
A csoport létszáma maximum 20 fő.